Harissa-Crusted Tri-Tip Roast

Harissa-Crusted Tri-Tip Roast
Harissa-Crusted tri-Tip Roast jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, pastę chili, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Harissa-Pieczeń W Koronie Wieprzowej, Marchewki z przyprawami z jogurtem Harissa, oraz Panko Crusted Barramundi Sticks with Harissan Aioli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Toast kminku w małej patelni nonstick na średnim ogniu, aż nasiona ciemnieją i zaczynają palić, często mieszając, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
NasionaNasiona
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać oliwę z oliwek i ząbki czosnku do nasion kminku na patelni. Przykryć; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odstawić 1 minutę.
4
Wlać mieszaninę kminku do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
5
Dodaj pastę chili, sos pomidorowy, kminek i chili w proszku i zmiksuj, aż ząbki czosnku zostaną puree. Doprawić harissę do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Pasta ChiliPasta Chili
HarissaHarissa
KminekKminek
SólSól
6
Posyp wołowinę solą i pieprzem; umieść wołowinę, tłustą stronę w dół, na stojaku na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Podziel się z połową harissy. Obrócić wołowinę; pozostałą harissę rozłożyć na wierzchu i bokach. Pieczeń wołowa, aż termometr włożony do centrum rejestruje 125 ° F do 54° dla średnio rzadkich, około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
HarissaHarissa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Odstawić na 10 minut. Pokroić i podać.
9
* Dostępne w sekcji Asian foods większości supermarketów i na rynkach azjatyckich.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn