Haricots Verts z ciepłą szalotką Vinaigrette
Haricots Verts z ciepłą szalotką Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 61 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Mieszanka pieprzu, szalotki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette, Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette, oraz Haricots Verts i musztarda Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć fasolkę do dużego rondla z wrzącą wodą; gotować 3 minuty lub aż będzie chrupiąca-miękka.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; smażyć 4 minuty lub do złotego. Wymieszać z octem; gotować 5 minut lub aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Dodaj fasolki verts, pieprz, i sól do patelni; smażyć 2 minut lub aż fasola są podgrzewane przez.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.