Haricots Verts z ciepłą szalotką Vinaigrette

Haricots Verts z ciepłą szalotką Vinaigrette
Haricots Verts z ciepłą szalotką Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 61 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Mieszanka pieprzu, szalotki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette, Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette, oraz Haricots Verts i musztarda Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć fasolkę do dużego rondla z wrzącą wodą; gotować 3 minuty lub aż będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj szalotki; smażyć 4 minuty lub do złotego. Wymieszać z octem; gotować 5 minut lub aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
5
Dodaj fasolki verts, pieprz, i sól do patelni; smażyć 2 minut lub aż fasola są podgrzewane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn