Haricots Verts, Pieczony Koper Włoski I Szalotka

Haricots Verts, Pieczony Koper Włoski I Szalotka
Haricots Verts, pieczony koper włoski i szalotka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Cebulki kopru włoskiego, oliwę z oliwek, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Teriyaki Pieczony łosoś z pomarańczami, ziemniakami Fingerling i fasolką, Świeże Warzywa Z Prażonymi Burakami, Fasolą I Kozim Serem C, oraz Haricots Verts Almondine.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Cebulki kopru włoskiego przeciąć wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Przetnij połówki wzdłuż na kliny o szerokości 1/2 cala, z pewnym rdzeniem nadal przymocowanym do każdego.
4
Połączyć koper włoski i szalotki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać 3 łyżki oleju; wymieszać do okrycia. Ułóż koper włoski i szalotki w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cienki-Cienki-
6
Obficie posypać solą i pieprzem. Pieczeń do miękkości i złoty, mieszając co 10 minut, o 35 protokół.Fasolkę ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie krucho-miękka, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Haricots VertsHaricots Verts
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Drenaż. Spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać pieczone warzywa i fasolki verts; wrzucić do ogrzania przez, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Haricots VertsHaricots Verts
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10
Przenieść do miski i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn