Haricots Verts, Pieczony Koper Włoski I Szalotka
Haricots Verts, pieczony koper włoski i szalotka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Cebulki kopru włoskiego, oliwę z oliwek, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Teriyaki Pieczony łosoś z pomarańczami, ziemniakami Fingerling i fasolką, Świeże Warzywa Z Prażonymi Burakami, Fasolą I Kozim Serem C, oraz Haricots Verts Almondine.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Cebulki kopru włoskiego przeciąć wzdłuż na pół.
Przetnij połówki wzdłuż na kliny o szerokości 1/2 cala, z pewnym rdzeniem nadal przymocowanym do każdego.
Połączyć koper włoski i szalotki w dużej misce.
Dodać 3 łyżki oleju; wymieszać do okrycia. Ułóż koper włoski i szalotki w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu.
Obficie posypać solą i pieprzem. Pieczeń do miękkości i złoty, mieszając co 10 minut, o 35 protokół.Fasolkę ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie krucho-miękka, około 3 minut.
Drenaż. Spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić. Pat dry.
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pieczone warzywa i fasolki verts; wrzucić do ogrzania przez, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść do miski i służyć.