Haricots Verts i winogronowa Sałatka z pomidorów z sosem Crème Fraîche
Haricots Verts i winogronowa Sałatka z pomidorów z sosem Crème Fraîche jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz miód, fasolę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Haricots Verts z gotowanym jajkiem i dressingiem imbirowym, Fasolki i rzodkiewki z czarnym sosem sezamowym, oraz Haricots Verts i Freekeh z miętowym sosem tahini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolki werty we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkiego-miękkie.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
W dużej misce wymieszać bazylię i kolejne 5 składników (przez sól), mieszając trzepaczką.
Dodać fasolki i pomidory; wrzucić delikatnie do herbu. Mieszaninę podzielić równomiernie pomiędzy 6 talerzy; posypać orzechami.