Haricots Verts i musztarda Vinaigrette

Haricots Verts i musztarda Vinaigrette
Haricots Verts i musztarda Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 42 centów za porcję. Jeśli masz pieprz, oliwa z oliwek, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Haricots Verts i musztarda Vinaigrette, Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette, oraz Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolki gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
2
W średniej misce połączyć oliwę z oliwek, ocet, musztardę, sól koszerną i świeżo zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodać fasolę; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn