Haricots Verts i kasztany z winegretem daktylowym

Haricots Verts i kasztany z winegretem daktylowym
Haricots Verts i kasztany z daktylowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotki, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Haricots Verts i musztarda Vinaigrette, Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette, oraz Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozprowadzić kasztany na blasze do pieczenia i piec do lekko wyschnięcia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ostudzić, następnie cienko pokroić i przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać werty fasolki i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
6
Odcedzić i schłodzić pod bieżącą wodą. Dokładnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Dodać fasolę do kasztanów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
8
W blenderze połącz szalotkę, ocet jabłkowy i olej i pulsuj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodać daktyle, tymianek i 1/4 łyżeczki pieprzu i pulsować, aż daty są drobno posiekane, ale nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
DaktyleDaktyle
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
10
Dodać sos do fasoli, doprawić solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
(duża Tuba)(duża Tuba)
11
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia57
Magazyn