Haricots Verts i kasztany z winegretem daktylowym
Haricots Verts i kasztany z daktylowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotki, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Haricots Verts i musztarda Vinaigrette, Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette, oraz Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić kasztany na blasze do pieczenia i piec do lekko wyschnięcia, około 5 minut.
Ostudzić, następnie cienko pokroić i przenieść do dużej miski.
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać werty fasolki i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Odcedzić i schłodzić pod bieżącą wodą. Dokładnie osuszyć.
Dodać fasolę do kasztanów.
W blenderze połącz szalotkę, ocet jabłkowy i olej i pulsuj, aż będzie gładka.
Dodać daktyle, tymianek i 1/4 łyżeczki pieprzu i pulsować, aż daty są drobno posiekane, ale nie puree.
Dodać sos do fasoli, doprawić solą i wymieszać.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.