Haricots Verts i kasztany z winegretem daktylowym

Haricots Verts i kasztany z winegretem daktylowym
Haricots Verts i kasztany z daktylowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotki, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Haricots Verts i musztarda Vinaigrette, Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette, oraz Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozprowadzić kasztany na blasze do pieczenia i piec do lekko wyschnięcia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ostudzić, następnie cienko pokroić i przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodać werty fasolki i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
6
Odcedzić i schłodzić pod bieżącą wodą. Dokładnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Dodać fasolę do kasztanów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
8
W blenderze połącz szalotkę, ocet jabłkowy i olej i pulsuj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodać daktyle, tymianek i 1/4 łyżeczki pieprzu i pulsować, aż daty są drobno posiekane, ale nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
DaktyleDaktyle
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
10
Dodać sos do fasoli, doprawić solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
11
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia57
Magazyn