Haricots Verts Almondine

Haricots Verts Almondine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj migdałów Haricots Verts. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, fasolę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Club 55 Haricots Verts, Haricots Verts with Pancetta, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Tymczasem, w dużej patelni saute, toast migdały na średnim ogniu, aż złoty kolor i pachnące, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z patelni, drobno posiekać i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wrzącej wodzie, aż będzie chrupiąca, ale miękka, 2 do 3 minut. Sól nadaje smak, a także pomaga utrzymać fasolkę szparagową chrupiącą. Natychmiast odcedzić i przepuścić zimną wodę przez fasolę lub zanurzyć w łaźni lodowej, aby ostygnąć i zatrzymać proces gotowania, a następnie usunąć i całkowicie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
5
Powrót saute patelni do palnika na średnim ogniu i stopić masło z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać szalotki, posypać solą i pieprzem i gotować, aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 protokół. Wrzucić odsączoną fasolę z szalotką i dodać skórkę z cytryny i sok. Gotować do ogrzania fasoli całkowicie przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
7
Zdjąć z ognia i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Wrzucić z tostami posiekane migdały i przenieść do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn