Haricots Verts Almondine

Haricots Verts Almondine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj migdałów Haricots Verts. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, fasolę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Club 55 Haricots Verts, Haricots Verts with Pancetta, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Tymczasem, w dużej patelni saute, toast migdały na średnim ogniu, aż złoty kolor i pachnące, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z patelni, drobno posiekać i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wrzącej wodzie, aż będzie chrupiąca, ale miękka, 2 do 3 minut. Sól nadaje smak, a także pomaga utrzymać fasolkę szparagową chrupiącą. Natychmiast odcedzić i przepuścić zimną wodę przez fasolę lub zanurzyć w łaźni lodowej, aby ostygnąć i zatrzymać proces gotowania, a następnie usunąć i całkowicie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
5
Powrót saute patelni do palnika na średnim ogniu i stopić masło z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać szalotki, posypać solą i pieprzem i gotować, aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 protokół. Wrzucić odsączoną fasolę z szalotką i dodać skórkę z cytryny i sok. Gotować do ogrzania fasoli całkowicie przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
7
Zdjąć z ognia i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Wrzucić z tostami posiekane migdały i przenieść do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn