Hamburgery Ziołowe

Hamburgery Ziołowe
Przepis Herb hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz płatki pietruszki, oregano, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowo-Ziołowe Burgery Z Indyka, Hamburgery Nadziewane Ziołami I Serem, oraz Hamburgery rybne w sosie ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze 11 składników. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na osiem pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Grill, odsłonięty, na średnim ogniu przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Podawać na bułkach z majonezem, sałatą, pomidorami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn