Hamburgery z łososia Wasabi z Edamame-pesto z kolendry

Hamburgery z łososia Wasabi z Edamame-pesto z kolendry
Przepis hamburgery z łososia Wasabi z Edamame - Pesto Cilantro jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać bułki hamburger, pomidor, edamame-cilantro pesto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiący łosoś z herbatą jaśminową ryż i Edamame Wasabi, Spaghetti Squash z Edamame-pesto z kolendry, oraz Halibut pieczony na patelni z pesto z kolendry Edamame dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść tofu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Miejsce tofu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać łososia do miski; zacieru widelcem do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać szczypiorek i kolejne 4 składniki (przez białko jaja); dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SzczypiorekSzczypiorek
5
Umieścić panko w płytkim naczyniu; paszteciki pogłębiać w panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
6
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać paszteciki do patelni; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieść 1 liść sałaty na każdej z dolnych połówek bułek; top każdej porcji z 1 plaster pomidora, 1 patty, i 1 plaster cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
PomidorPomidor
CebulaCebula
RolkaRolka
9
Rozłóż 2 łyżki Edamame-Cilantro Pesto na każdej porcji; top z najlepszych połówek bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
RolkaRolka

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn