Hamburgery z łososia Wasabi z Edamame-pesto z kolendry

Przepis hamburgery z łososia Wasabi z Edamame - Pesto Cilantro jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać bułki hamburger, pomidor, edamame-cilantro pesto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiący łosoś z herbatą jaśminową ryż i Edamame Wasabi, Spaghetti Squash z Edamame-pesto z kolendry, oraz Halibut pieczony na patelni z pesto z kolendry Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść tofu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Miejsce tofu w dużej misce.
Dodać łososia do miski; zacieru widelcem do kruszonki.
Dodać szczypiorek i kolejne 4 składniki (przez białko jaja); dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić panko w płytkim naczyniu; paszteciki pogłębiać w panko.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Umieść 1 liść sałaty na każdej z dolnych połówek bułek; top każdej porcji z 1 plaster pomidora, 1 patty, i 1 plaster cebuli.
Rozłóż 2 łyżki Edamame-Cilantro Pesto na każdej porcji; top z najlepszych połówek bułki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.