Hamburgery z wołowiną i boczkiem

Hamburgery z wołowiną i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z wołowiną i bekonem. Jedna porcja zawiera 590 kalorii, 42g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, mieloną wołowinę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Bekonowe hamburgery w / bekon - balsamiczna karmelizowana cebula, oraz Hamburgery boczkowe z boczkiem cebula dżem balsamiczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej kuchence mikrofalowej miski lub szklanej miarki, połączyć 2 łyżki bulionu z kurczaka i nasion gorczycy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podgrzać w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy (100%) do bulgotania, 15 do 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
3
Wlać do dużej miski i dodać pozostałe 1/4 bulionu szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać mieloną wołowinę, bułkę tartą, jajko i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
SólSól
JajkoJajko
5
Podzielić mieszaninę wołowiny na cztery równe porcje; kształt każdy w równomiernie grube 4-calowy szeroki okrągły. Owiń plasterek bekonu ciasno w pierścieniu wokół krawędzi każdego patty, nakładające się końce i zabezpieczając wykałaczką. Jeśli do przodu, położyć paszteciki w jednej warstwie na talerzu, przykryć hermetycznie i schłodzić do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WołowinaWołowina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
6
Połóż kotlety wołowe na lekko naoliwionym grillu na solidnym łóżku ze średnich węgli lub na średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund); przykryj grilla i otwórz otwory wentylacyjne. Gotować paszteciki, aż rumiane na dnie, 4 do 6 protokół. Obrócić szeroką szpatułką i nadal gotować, aż placki poczują jędrność po naciśnięciu i nie są już różowe w środku (wycięte do testu), 4 do 7 minut dłużej. Mięso przykryć równomiernie serem i ułożyć bułki, pokroić z boku, na grillu; przykryć i gotować, aż ser się stopi i bułki są opiekane, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
SerSer
RolkaRolka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Boki każdej bułki posmarować majonezem. Ustaw patty wołowe na każdym dnie bułki. Wyciągnij wykałaczki i wyrzuć. Wierzch każdej z nich polewamy chrzanem i przykrywamy wierzch kok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
MajonezMajonez
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
8
Chrzan slaw: w blenderze lub w misce z widelcem wymieszać 1/4 szklanki twarogu lub sera Neufchtel (lekki krem) z 3 łyżkami odtłuszczonego bulionu z kurczaka, 2 łyżkami przygotowanego chrzanu i 1 łyżką soku z cytryny. W misce wymieszaj sos chrzanowy z 3 szklankami drobno rozdrobnionej kapusty (8 oz.; czasami oznaczone Anielskie włosy), 1 łyżka mielonej cebuli oraz sól i pieprz do smaku. W przypadku wcześniejszego przygotowania przykryć i schłodzić do 1 dnia; wymieszać przed podaniem. Sprawia, że 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka Bez TłuszczuBulion Z Kurczaka Bez Tłuszczu
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Sól I PieprzSól I Pieprz
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Jasny KremJasny Krem
Angel Hair PastaAngel Hair Pasta
KapustaKapusta
SerSer
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn