Hamburgery z wołowiną i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z wołowiną i bekonem. Jedna porcja zawiera 590 kalorii, 42g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, mieloną wołowinę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Bekonowe hamburgery w / bekon - balsamiczna karmelizowana cebula, oraz Hamburgery boczkowe z boczkiem cebula dżem balsamiczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej kuchence mikrofalowej miski lub szklanej miarki, połączyć 2 łyżki bulionu z kurczaka i nasion gorczycy.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy (100%) do bulgotania, 15 do 30 sekund.
Wlać do dużej miski i dodać pozostałe 1/4 bulionu szklanki.
Dodać mieloną wołowinę, bułkę tartą, jajko i sól; dobrze wymieszać.
Podzielić mieszaninę wołowiny na cztery równe porcje; kształt każdy w równomiernie grube 4-calowy szeroki okrągły. Owiń plasterek bekonu ciasno w pierścieniu wokół krawędzi każdego patty, nakładające się końce i zabezpieczając wykałaczką. Jeśli do przodu, położyć paszteciki w jednej warstwie na talerzu, przykryć hermetycznie i schłodzić do 1 dnia.
Połóż kotlety wołowe na lekko naoliwionym grillu na solidnym łóżku ze średnich węgli lub na średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund); przykryj grilla i otwórz otwory wentylacyjne. Gotować paszteciki, aż rumiane na dnie, 4 do 6 protokół. Obrócić szeroką szpatułką i nadal gotować, aż placki poczują jędrność po naciśnięciu i nie są już różowe w środku (wycięte do testu), 4 do 7 minut dłużej. Mięso przykryć równomiernie serem i ułożyć bułki, pokroić z boku, na grillu; przykryć i gotować, aż ser się stopi i bułki są opiekane, 2 do 3 minut.
Boki każdej bułki posmarować majonezem. Ustaw patty wołowe na każdym dnie bułki. Wyciągnij wykałaczki i wyrzuć. Wierzch każdej z nich polewamy chrzanem i przykrywamy wierzch kok.
Chrzan slaw: w blenderze lub w misce z widelcem wymieszać 1/4 szklanki twarogu lub sera Neufchtel (lekki krem) z 3 łyżkami odtłuszczonego bulionu z kurczaka, 2 łyżkami przygotowanego chrzanu i 1 łyżką soku z cytryny. W misce wymieszaj sos chrzanowy z 3 szklankami drobno rozdrobnionej kapusty (8 oz.; czasami oznaczone Anielskie włosy), 1 łyżka mielonej cebuli oraz sól i pieprz do smaku. W przypadku wcześniejszego przygotowania przykryć i schłodzić do 1 dnia; wymieszać przed podaniem. Sprawia, że 1 1/2 szklanki.