Hamburgery z wędzoną goudą i boczkiem z sosem Barbecue
Wędzone Goudan i boczek hamburgery z sosem Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego Chucka wołowego, bulion wołowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Burgery z indyka z wędzoną goudą, Wędzone Hamburgery Z Piwa Gouda, oraz Burgery z indyka z wędzoną goudą.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej.
Dodaj pokrojoną cebulę i szczyptę soli, przykryć i gotować, mieszając kilka razy, aż cebula będzie chrupiąca-przetargu i po prostu obracając półprzezroczyste, 5 protokół. Wymieszać z ostrym sosem i bulionem wołowym i zdjąć z ognia. Doprawić solą.
Rozłóż masło na 1 stronie każdego kromki chleba i patelnia stronie masłem w dół na umiarkowanym ogniu aż do tosty, o 2 protokół.
Przenieś toasty na talerz.
Dodaj boczek do patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące, o 4 protokół na stronę; odcedzić na ręcznikach papierowych. Zetrzyj patelnię.
Doprawić paszteciki wołowe solą i gotować na patelni na umiarkowanie dużym ogniu, aż średnio rzadkie, około 2 minut na stronę. Top każdy burger z 1/4 szklanki wędzonej Goudy i gotować, aż ser topi się, 1 minutę.
Ustaw hamburgery na rozpostartych stronach 4 tostów. Top z boczkiem, cebulą i słodkim sosem Barbecue. Zamknij hamburgery i służyć, przechodząc więcej sosu barbecue przy stole.