Hamburgery Z Soczewicy Grzybowej
Przepis pieczarkowe hamburgery z soczewicy jest gotowy w około 28 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 463 kalorie, 23G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, tymianek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery Z Grzybami Z Soczewicy, Hamburgery Z Soczewicy Grzybowej, oraz Pikantne Burgery Z Soczewicy I Grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Umieścić 1 bułkę w robocie kuchennym; proces do postaci grubych okruchów.
Wyjąć bułkę tartą z Robot kuchenny; odstawić.
Połączyć grzyby, soczewicę, 2 łyżeczki musztardy i kolejne 3 składniki (przez sól) w robocie kuchennym; impuls do połączenia.
Połącz mieszankę cebuli, bułkę tartą, mieszaninę grzybów i jajko w dużej misce, dobrze mieszając. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, delikatnie kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodać paszteciki; gotować przez 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Usuń paszteciki z patelni; ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Paszteciki posypać równomiernie serem.
Umieścić pod brojlerem na 2 minuty lub aż ser zmięknie.
Połączyć majonez rzepakowy i pozostałe 2 łyżeczki musztardy w małej misce.
Rozprowadzić górną połowę każdej z pozostałych 4 bułek z 2 łyżeczkami mieszanki majonezu. Wierzch każdej dolnej połowy bułki z 1 patty. Rukolę podzielić równomiernie między hamburgery; wierzch z górną połową bułki, strona pokryta majonezem w dół.