Hamburgery Z Menu Dla Dzieci
Przepis dla dzieci-Menu hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 933 kalorie, 39g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, marszczone frytki, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska czarna fasola i Quinoa hamburgery z domowej roboty Guacamole dla dzieci w kuchni # SundaySupper, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Przygotuj frytki zgodnie z zaleceniami etykiety; trzymaj ciepło.
Uformować wołowinę w cztery paszteciki 6-uncji, około 3/4 cala grubości; naciśnij środek każdego patty kciukiem, aby 1/2-inch-głębokie wcięcie. Doprawić paszteciki z obu stron solą i pieprzem. Lekko posmaruj ruszty grillowe olejem roślinnym, a następnie grilluj paszteciki, wcięcia-bok do góry, aż zostaną zaznaczone na dole, około 5 minut. Flip i gotować, aż zaznaczone i lekko twarde, o 3 więcej minut dla średniej doneness. W ostatniej chwili grillowania, top każdy patty z plasterkiem sera.
Wyjmij paszteciki na talerz i pozostaw 5 minut. Grillować bułki, ścięte bokiem w dół, aż lekko tosty, o 1 minutę.
Spody bułki posmarować keczupem, a na wierzchu kotlety burger i frytki. Przykryć wierzch Koka.