Hamburgery z kurczaka - chorizo z majonezem z awokado

Kurczak-Chorizo hamburgery z awokado majonezem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Mieszanka majonezu, sok z limonki, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery wołowe i Chorizo z pieczonym majonezem Chile, Chorizo, awokado i jajko z majonezem Chipotle, oraz Hamburgery z indyka azjatyckiego z awokado i majonezem limonkowym Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Aby przygotować majonez, połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub do połączenia. Mieszanka majonezu przykryć i schłodzić.
Aby przygotować hamburgery, Usuń osłonki z kiełbasy.
Umieść kiełbasę, sól, tortille, kurczak i jalapeo w robocie kuchennym; proces 30 sekund lub do momentu, gdy mieszanina zostanie grubo zmielona. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić paszteciki na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytych sprayem do gotowania; gotować 7 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Rolki przeciąć na pół poziomo; rozprowadzić 1 1/2 łyżki mieszanki majonezu na górnej połowie każdej rolki.
Umieść plastry pomidora na dolnych połówkach rolek; top każdy z 1 patty i górną połowę każdej rolki.