Hamburgery z kaczki z marynowanym koprem włoskim i majonezem śliwkowym
Przepis hamburgery z kaczki z marynowanym koprem włoskim i majonezem śliwkowym jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 518 kalorii, 46g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $7.05 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, szczypiorek, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Koreańskie burgery z grilla z marynowaną rzodkiewką, cebulą i majonezem MISO, Sałatka z suszonych śliwek, pomarańczy, kopru włoskiego i czerwonej cebuli z mieszaną zielenią, oraz Hamburgery wieprzowo-koprowe z koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić skórę od piersi kaczki i z grubsza posiekać mięso z piersi kaczki, pozostawiając skórki na bok.
Dodaj mięso z piersi kaczki, musztardę i szczypiorek do miski roboczej robota kuchennego. Doprawić solą i pieprzem. Pulsuj, aż mięso będzie bardzo grubo zmielone, 15 do 20 krótkich impulsów. Uformuj w dwie paszteciki o szerokości około 4 cali z lekkim wgłębieniem w środku każdego z nich.
Umieść jedną ze skórek kaczki na średniej patelni nonstick na średnim ogniu (odstawić drugą skórę kaczki do innego użycia lub wyrzucić). Pozostawić tłuszcz kaczki do renderowania na patelni, mieszając i przerzucając od czasu do czasu. Gdy masz ładną warstwę tłuszczu, wyrzuć lub zjedz pozostałą skórę kaczki.
Rozgrzać tłuszcz z kaczki do połysku, następnie dodać paszteciki z burgerami i gotować, od czasu do czasu, aż osiągnie się pożądany poziom doneness (około 54° dla średnio rzadkich lub140 dla średnich.
Podczas gdy hamburgery kaczki są gotowania, zrobić śliwkowy majonez. Wyczyść Robot kuchenny i dodaj śliwki i majonez. Zmiksować na gładką masę, dodając w razie potrzeby od 1 do 2 łyżek wody.
Posmaruj majonezem na dolnej połowie bułek burger. Na wierzchu sałata, gotowane hamburgery, marynowany koper włoski, pokrojony szczypiorek, więcej majonezu, posiekane śliwki i górna bułka.
Podawać z korniszonami na boku.