Hamburgery z indyka ze specjalnym sosem
Burgery z indyka ze specjalnym sosem wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka soku pomarańczowego, ząbek czosnku, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Hamburgery z indyka ze specjalnym sosem, Amerykańskie mini burgery i specjalny sos, oraz Marokańskie hamburgery z kurczakiem ze specjalnym sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy W 3/4-cala grubości patty.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Rozprowadzić 2 łyżki specjalnego sosu na górnej połowie każdej bułki.
Liście sałaty umieścić na dolnych połówkach bułek; na wierzchu 1 patty i górna połowa bułki.
Pokroić każdy burger na pół.