Hamburgery z indyka z żurawiną

Hamburgery z indyka z żurawiną
Hamburgery z indyka z żurawiną może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,75 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pełnoziarnistego sosu żurawinowego, cebula, mielony indyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery z indyka z burakami, Koperkowe Burgery z indyka z burakami, oraz Hamburgery z indyka ze słodką cebulką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby żurawina smak, w małej misce, wymieszać razem sos żurawinowy, chrzan, sok z cytryny, cynamon i goździki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przed użyciem pozostaw smaczek w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut lub przykryj i przechowuj w lodówce do 24 godzin. Przywróć smak do temperatury pokojowej przed using.In małą patelnię smażyć na średnim ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać seler i cebulę i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Zdjąć z ognia i ostudzić completely.In duża miska, połączyć indyka, chleb kukurydziany, pietruszka, szałwia, tymianek, przyprawa do drobiu, sól, pieprz, jajko i mieszankę cebuli. Używając rąk, wymieszać składniki aż do równomiernego rozłożenia. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i uformować w patty 4 do 4 1/2 cala średnicy i około 3/4 cala grubości. Uważaj, aby nie obchodzić się z mięsem więcej niż to konieczne lub zbytnio zagęścić paszteciki.Przygotuj grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego grillowania na średnim ogniu. Olej stojak do grilla.Grilluj hamburgery nad najgorętszą częścią ognia węglem drzewnym lub bezpośrednio nad elementami grzejnymi grilla gazowego, obracając się raz, aż do nieprzezroczystego w całym, 6 do 7 minut na stronę. O 1 minuta przed hamburgery są zrobione, umieścić rolki, Wyciąć Boki w dół, wzdłuż krawędzi grill węglowy, gdzie ciepło jest mniej intensywne, lub na obszarze Grill gazowy z niższym ogniu, i grill, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Hamburgery podawać w bułkach z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinowy Smakżurawinowy Smak
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Służy 6.Adaptacja Williams-Sonoma, Essentials of Grilling, autorstwa Denisa Kelly ' ego, Melanie Barnard, Barbary Grunes & Michaela McLaughlina (Oxmoor House, 2003).
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn