Hamburgery Z Indyka Z Otwartą Twarzą
Need a dairy free main course? Hamburgery z indyka z otwartą twarzą mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 32G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz majonez, przyprawy, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burgery Z Indyka Z Koprem Włoskim, Open-Faced Sunshine Burgers, oraz Burgery Z Tuńczykiem Z Otwartą Twarzą.
Instrukcje
Czosnek umieścić na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości.
Skropić 1 łyżeczką oleju. Owinąć folią czosnek.
Piec w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub aż czosnek zmięknie. Ostudzić przez 10 minut.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć majonez i pesto; odstawić. W innej małej misce, połączyć włoskie przyprawy i pozostały olej; szczotka na chleb. Odstawić.
Wyciśnij zmiękczony czosnek do dużej miski.
Dodać miód, musztardę, sól i pieprz. Pokruszyć indyka na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na dwa paszteciki.
Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy nie będzie już różowy. Pieczywo grillowane przez 1-2 minuty z każdej strony lub do tostów. Każdą kromkę chleba wymieszać z sałatą, burgerem, pomidorem, cebulą i 1 łyżką mieszanki majonezu.