Hamburgery z indyka z burakami
Need a dairy free main course? Hamburgery z indyka z burakami może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 247 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pełnoziarnistej musztardy, pełnoziarnistego chleba pitta, cebuli i oliwy z oliwek. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest znakomite. Spróbuj Hamburgery Wołowe I Chorizo Z Burakami, Hamburgery z indyka z żurawiną, oraz Hamburgery z indyka ze słodką cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Indyka wrzucić do miski z tymiankiem. Drobno zetrzeć skórkę z cytryny i dodać trochę przyprawy. Użyj rąk, aby dobrze wymieszać składniki, a następnie uformować 4 paszteciki. Schłodzić, aż będzie gotowy do gotowania. Może być zamrożony na okres do 1 miesiąca.
Burak wymieszać z sokiem z cytryny, cebulą, natką pietruszki, olejem i musztardą. Grilluj, grilluj lub grilluj hamburgery przez około 6 minut z każdej strony i podawaj z burakami, sałatą i pieczywem pitta.