Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj hamburgerów z indyka Teriyaki i domowego sosu BBQ. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 356 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dość drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. 31 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz zmielony imbir, olej canolan, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Hamburgery z indyka Spanakopita z łatwym domowym sosem Tzatziki, Domowy wegański sos BBQ, oraz Hamburgery Z Indyka Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do burgerów z indyka
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Pikle, Do Podania
2
Rozgrzać olej w małej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę do miękkości, około 3-5 minut, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Zdjąć z ognia. W średniej misce połącz cebulę, sos sojowy, pieprz, imbir i konfitury morelowe.
Dodaj mielonego indyka, pracując rękami, aby równomiernie rozprowadzić składniki.Podzielić na sześć 1/4 funta. paszteciki. Odstawić, aż będzie gotowy do grillowania.Grilluj na średnim ogniu, 3-5 minut na stronę-lub do ugotowania. Jednocześnie grilluj pokrojone w plastry świeżego ananasa i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk Mielony
(kubańska Mieszanka Przypraw)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Podawaj na domowych bułkach hamburgerowych z pełnoziarnistą Brioche z grillowanym ananasem, grillowaną cebulą, świeżym szpinakiem lub sałatą i sosem BBQ Teriyaki.Do miodowego sosu Teriyaki BBQ
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
(kubańska Mieszanka Przypraw)
Brioche
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Pszenica
7
Na średniej patelni z sosem podgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodaj cebulę i smażyć przez 3-5 minut, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać czosnek i imbir i saute przez dodatkową minutę, aż pachnące. Wymieszać z pieprzem, sosem sojowym, pastą pomidorową i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Wlać tę mieszaninę do sosu BBQ, ubijając do połączenia. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20-30 minut. Następnie puree mieszaninę w robocie kuchennym, aż będzie gładka. W razie potrzeby wymieszać nasiona sezamu i podawać. Przechowuje w lodówce przez około tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy