Hamburgery z indyka Cajun z frytkami Cayenne Curly
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cajun indyka hamburgery z Cayenne Curly frytki spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 963 kalorie, 44g białka, oraz 55 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, ostry sos, przyprawę cajun i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hamburgery z grilla Havarti z frytkami ze słodkich ziemniaków, Frytki Kręcone, oraz Indyjskie Przyprawy Pasternak Kręcone Frytki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce połączyć wszystkie składniki i wrzucić, aż frytki są dobrze pokryte.
Przenieść do blachy do pieczenia i piec przez 20 minut lub aż chrupiące.
W małej misce połączyć wszystkie składniki i wymieszać, aż do wymieszania. Odstawić.;
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
W misce wymieszać mielony Indyk, cebulę i paprykę, kawałki boczku, przyprawę Cajun, ostry sos, sól i zmielony czarny pieprz.
Mokre ręce, aby zapobiec przyklejaniu i tworzą 4 paszteciki o jednakowej wielkości. Patelnia grillowa w sprayu z natryskiem do gotowania.
Zmniejszyć ogień do średniej i gotować paszteciki przez 5 do 7 minut na stronie lub aż gotowane przez.
Umieść wszystkie składniki w małej misce i mieszaj, aż się połączą.
Umieść gotowane hamburgery na bułkach i podawaj z sałatą, pomidorem, cebulą i dressingiem ranch.