Hamburgery Z Indyka Azjatyckiego

Hamburgery Z Indyka Azjatyckiego
Przepis Azjatyckie hamburgery z indyka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 33 minuty. Ten przepis służy 6. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 203 kalorie, 18g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 79 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wodę, imbir, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Z Indyka Azjatyckiego, Hamburgery Z Indyka Azjatyckiego, oraz Grillowane Azjatyckie Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć bulgur do średniej miski i dodać wrzącą wodę. Przykryć folią i odstawić, aż bulgur będzie miękki, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W międzyczasie, w średniej misce ubić ocet i cukier z obfitą przyprawą soli i pieprzu, aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj ogórek i cebulę, dobrze Wrzuć i odstaw do marynowania na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
W osobnej misce połączyć jogurt i sos czosnkowy chili. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czosnkowy ChiliSos Czosnkowy Chili
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odcedzić bulgur i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać indyka, hoisin, szalotki, imbir, czosnek i posiekaną kolendrę i wymieszać, aż tylko połączone. Formować na 4 równe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sos HoisinSos Hoisin
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
7
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż bardzo gorąco. Lekko szczotkować obie strony każdego patty z olejem i miejsce na patelni. Gotować, obracając raz, aż tylko gotowane przez, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Marynowane warzywa odcedzić i wymieszać z całą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
9
Na górze i na dole każdej bułki rozłóż pikantny sos jogurtowy, a na wierzchu z burger patty i marynatami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 33 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn