Hamburgery Z Łososiem
Przepis hamburgery łososia jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 480 kalorii, 40g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz różowego łososia, białka z jaj, majonez i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!), Hamburgery Z Łososiem, oraz Hamburgery Z Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż łososia do miski, usuń skórę i kości. W misce ubijamy białka i majonez. Wszystkie składniki wymieszać razem (z wyjątkiem bułek). Uformować na 8 placków, przykryć i schłodzić przez 1 godzinę. Przygotuj ognisko węglem drzewnym lub ustaw grill gazowy na średnio-wysoki. Dokładnie oil grill rusztu; hamburgery mgła z gotowania sprayu. Hamburgery Grill do firmy, 3 minuty na stronie.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.