Hamburgery Wurst Reuben

Hamburgery Wurst Reuben
Hamburgery Wurst Reuben może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 919 kalorii, 44g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pikantną musztardę, mielony kardamon, kiszoną kapustę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Hamburgery Wurst Reuben, Reuben Burgers, oraz Reuben Burgers.

Instrukcje

1
Ciepła patelnia medium na średnim ogniu, dodać masło i po stopieniu dodać cebulę i gotować, aż miękkie i miękkie, 20 protokół. Po zakończeniu dodać odrobinę wody i wymieszać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj kiszoną kapustę do małego garnka i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Połączyć kwaśną śmietanę, keczup i smaki w małej misce i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
RozkoszRozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
W dużej misce, połączyć mięso, przyprawy, pietruszka, ocet i sól i pieprz, do smaku. Formuj 4 paszteciki, cieńsze na środku i grubsze na krawędziach, aby uzyskać bardziej równomierne gotowanie i zapobiec wybrzuszeniu hamburgerów na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
PrzyprawyPrzyprawy
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować paszteciki 5 minut z każdej strony. Ser roztopić na pasztecikach przez ostatnie 2 minuty gotowania, pod namiotem foliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Do podania cebulę ułożyć na dnie bułki i ułożyć liściem sałaty, serem Wurst burger, kiszoną kapustą i sosem śmietanowym. Przykryć wierzchami bułek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
SałataSałata
SerSer
CebulaCebula
KiełbasaKiełbasa
RolkaRolka

Składniki

4bułki z burgerami, rozszczepionebułki z burgerami, rozszczepione2Spód: okruszki z herbatników grahamtruskawki na stopętruskawki na stopę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona seleranasiona selera1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranek suszonymajeranek suszony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki1warzywo (np. szpinak)kardamon mielonykardamon mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoimbir mielonyimbir mielony680papryka habaneromielona wieprzowina lub mielona wieprzowina i cielęcina łączniemielona wieprzowina lub mielona wieprzowina i cielęcina łącznie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1warzywo (np. szpinak)świeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa1porcja startego parmezanuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula, ćwiartowana wzdłuż, a następnie cienko pokrojonacebula, ćwiartowana wzdłuż, a następnie cienko pokrojona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRóżne rodzaje musztardy (brązowa, chrzanowa, słodka i ostra, Dijon itp.)Różne rodzaje musztardy (brązowa, chrzanowa, słodka i ostra, Dijon itp.)4liściesałata rzymskasałata rzymska454papryka habaneroworek kiszonej kapusty, opłukany i osuszonyworek kiszonej kapusty, opłukany i osuszony1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamostra musztardaostra musztarda4Delikatesy plastry ser szwajcarski Emmentaler, składane do hamburgerówDelikatesy plastry ser szwajcarski Emmentaler, składane do hamburgerów41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSplash waterSplash water2Spód: okruszki z herbatników grahamcydr lub ocet z białego winacydr lub ocet z białego wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn