Hamburgery Warzywno-Wieprzowe Teriyaki

Hamburgery Warzywno-Wieprzowe Teriyaki
Przepis Teriyaki Wegetariańsko-wieprzowe hamburgery może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sos sałatkowy, ogórek, Panko bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Teriyaki Veggie Wraps, Hamburgery Teriyaki, oraz Hamburgery Teriyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym umieść zamrożone warzywa teriyaki i cebulę; przetworzyć ruchami on-and-off, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Miejsce w dużej misce. Wymieszaj mieloną wieprzowinę, bułkę tartą i imbir, aż dobrze się wymieszasz. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 5 cali średnicy i 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać paszteciki; przykryć i gotować 10 do 12 protokół, obracając raz, aż rumiane i mięso termometr umieszczony w środku pasztecików czyta 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać majonez, sos teriyaki i jogurt z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na górnej i dolnej połowie prażonych bułek. Górne dolne połówki z pasztecikami i plastrami ogórka. Przykryć górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn