Hamburgery-to w bułce
Hamburgery-to w bułce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz pomidory, bułki hamburgerowe, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Najlepsze Hamburgery, Hamburgery Lea, oraz Hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu do wysokiej temperatury i lekko ruszt olejowy.
Zmieloną wołowinę podzielić na 4 kulki i spłaszczyć na paszteciki między arkuszami woskowanego papieru.
Kłaść paszteciki na ruszcie przygotowanego grilla.
Szczyty hamburgerów posypać solą. Grillować przez około 5 minut na stronę, lub do pożądanego stopnia doness.
Podczas gotowania hamburgery, każdy górny bułka z 1 łyżeczką masła, a każdy dolny bułka z 1 łyżeczką musztardy.
Umieść bułki na grillu na minutę, aby wznieść toast.
Zamontuj hamburgery w tej kolejności: bułka, cebula, burger patty, ser, pomidor, sałata, szczypta soli i górna bułka.
Jeśli używasz, rozprowadź majonez na wierzchu bułki.