Hamburgery Tempeh Z Grilla
Grillowane hamburgery Tempeh to wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 27g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka wody, pikantna musztarda brązowa, szczypta mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Burgery Wegetariańskie Tempeh Z Grilla, Tempeh-Burgery Z Grzybami, oraz Tempeh-Hamburgery Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Split tempeh na pół poziomo ostrym nożem; wyciąć każdy kawałek na pół w poprzek.
Miejsce tempeh w ciężkich zip-top plastikowej torbie.
W małym rondlu połączyć wodę i 5 kolejnych składników (woda przez czosnek); doprowadzić do wrzenia.
Wlać na tempeh; seal worek. Marynować w lodówce 3 godziny na noc.
Miejsce bułki, ściąć boki w dół, na grill rack; grill 1 minutę lub do tosty.
Usuń tempeh z marynaty, zastrzegając marynaty.
Miejsce tempeh na grill rack pokryte sprayem do gotowania; grill 2 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki ketchupu i 1 1/2 łyżeczki musztardy równomiernie na każdej górze bułki.
Miejsce 1 liść sałaty na dolnej połowie każdej bułki; top z 2 kawałki tempeh, 1 plaster pomidora, 1 plaster cebuli, i górnej połowie bułki.