Hamburgery rybne z sosem ziołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 32,66 zł / porcja, ten przepis okładki 88% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3646 kalorii, 190g białka, oraz 258g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka skórki z limonki, marchew, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hamburgery rybne w sosie ziołowym, Burgery Z Indyka W Sosie Ziołowym, oraz Burgery z indyka w sosie ziołowym.
Instrukcje
1
Do sosu, umieścić wszystkie składniki w misce robota kuchennego, proces, aż wszystkie zioła są małe drobinki, smak, aby zobaczyć, czy potrzebuje więcej soli
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać sos do miski i wstawić do lodówki na co najmniej godzinę, stanie się grubszy podczas odpoczynku
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na hamburgery, oczyścić miskę robota kuchennego i umieścić w: ryby, jajko, bułka tarta, skórka, papryka chili, kolendra, imbir, sól, zielona cebula i pietruszka
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przetwarzaj za pomocą techniki włączania i wyłączania, aż stanie się prawie jak pasta, ale nie przetwarzaj nadmiernie
5
Wyjąć z procesora i przelać do miski, wymieszać z marchewką, pozostawić na ok. 15 minut (trochę ujędrni) uformować na 4 hamburgery lub na mniejsze porcje
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Jeśli masz patelnię do grillowania rozgrzej go, posmaruj olejem hamburgery i grilluj kilka minut z każdej strony, aż się rumią i gotowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
7
Na patelni rozgrzać trochę oleju, a następnie smażyć z każdej strony przez kilka minut, aż rumiane i gotowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Podawać z sosem na boku jako burger na bułce lub z frytkami lub smażonymi ziemniakami z sałatką
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.