Hamburgery Rabe z kiełbasą i brokułami
Kiełbasa i brokuły Rabe hamburgery może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 5,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 877 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zmielone goździki, pieprz, pancetta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brokuły Rabe I Kiełbasa, Makaron z brokułami i kiełbasą, oraz Penne z kiełbasą i brokułami Rabe.
Instrukcje
Ułożyć pancetta na blasze wyłożonej folią i zamrozić do twardości. Pancettę drobno posiekać, następnie przełożyć do robota kuchennego i pulsować do zmielenia.
W dużej misce połącz mieloną wieprzowinę, cielęcinę i wołowinę z mieloną pancettą. W małej misce, połączyć 1 łyżeczkę soli z cynamonem, ziele angielskie, goździki i gałkę muszkatołową.
Posypać mięso przyprawami i dokładnie wymieszać, ale delikatnie rękami. Pat mięso do 6 hamburgery i przechowywać w lodówce.
Rozpal grilla. W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować brokuły rabe aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Odcedzić, lekko wycisnąć nadmiar wody i grubo posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać brokuły rabe i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez. Doprawić solą i pieprzem.
Sezon hamburgery z pieprzem i grill na gorącym ogniu, aż tylko gotowane przez, o 5 minut na stronie. Stopić Fontina na hamburgery o 1 minutę przed ich wykonaniem. Łyżka brokuły rabe na dole bułki, a następnie ustawić hamburgery na górze. Zamknąć kanapki i podawać od razu.