Hamburgery krabowe z korzeniem selera Remoulade Slaw

Hamburgery krabowe z korzeniem selera Remoulade Slaw
Hamburgery krabowe z korzeniem selera Remoulade Slaw jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 1499 kalorii. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę, sałatę maślaną, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Krab i korzeń selera Rémoulade, Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), oraz Seler-Root Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W dużej misce, ubić majonez, jajko, szalotki, sos Worcestershire, sucha musztarda, ostry sos, i sól i pieprz, do smaku. Złożyć w krabmeat i 1 szklanka bułki tartej, aż tylko połączone. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i uformować w paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
MajonezMajonez
Ostry SosOstry Sos
Zielona CebulaZielona Cebula
CrabmeatCrabmeat
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić paszteciki na blasze do pieczenia, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aby firma się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Tymczasem zrobić slaw: w małej misce, ubić majonez, śmietana, ocet, Dijon, sok z cytryny, papryka, cayenne, pietruszka i sól i pieprz, smak. Używając przystawki do tarki na robocie kuchennym lub tarce pudełkowej, zetrzyj korzeń selera. Pracuj szybko, aby korzeń nie stał się brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SelerSeler
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TarkaTarka
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przełożyć do średniej miski, dodać sos zalać korzeniem selera. Wrzucić do połączenia i przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wyjmij krabowe paszteciki z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
6
Umieść pozostałe okruchy chleba w płytkim naczyniu. Pogłębiać paszteciki w bułce tartej i pat wzdłuż krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
7
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, aż olej jest gorący, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieścić paszteciki w oleju i gotować około 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza do osuszenia. Paszteciki doprawić solą, póki są jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Umieść na blasze do pieczenia w nagrzanym piekarniku 250 stopni podczas grzania bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Bułki kaiser pokroić na pół, masło, umieścić na patelni i tosty pod brojlerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaiser BunKaiser Bun
MasłoMasło
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
12
Aby zmontować hamburgery, umieścić patty na dolnej połowie każdej bułki i góry z korzenia selera Slaw, kawałek sałaty i plaster pomidora. Przykryć drugą połówką bułki i podawać z krążkami cebuli Rajun' Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
SałataSałata
PomidorPomidor
CebulaCebula
RolkaRolka
13
W dużej misce, ubij razem śmietanę, mleko i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ostry SosOstry Sos
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Dodać krążki cebuli i odstawić na czas doprawiania mąki. W dużym naczyniu do pieczenia lub pie płyty, połączyć sól selera, cebula w proszku, czosnek w proszku, musztarda w proszku, papryka, chili w proszku, biały pieprz, sól i mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Chili W ProszkuChili W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Biały PieprzBiały Pieprz
Sól SelerowaSól Selerowa
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
15
Podgrzać około 3 cale oleju do 350 stopni F w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
16
Usunąć krążki cebuli z płynnej mieszaniny i pogłębiać w mieszaninie mąki. Powtórz proces, aby dwukrotnie pokryć pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
17
Umieścić krążki cebuli w oleju w partiach i smażyć na złoty kolor i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
18
Odcedzić krążki cebuli na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu i doprawić solą, a następnie przenieść na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli4sałata maślanasałata maślana4trochę posiekanej cukiniiOlej z warzyw, do smażeniaOlej z warzyw, do smażenia1warzywo (np. szpinak)cayennecayenne907papryka habanerośredni korzeń selera, obrany i poćwiartowany (ośredni korzeń selera, obrany i poćwiartowany (o1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoOliwki koktajlowe nadziewane pimientoOliwki koktajlowe nadziewane pimiento1porcja startego parmezanu1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1łyżka czerwony ocet winnypomidor w plasterkachpomidor w plasterkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty454papryka habanerogrudkowe mięso krabowe, zbierane na muszlegrudkowe mięso krabowe, zbierane na muszle791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda w proszkumusztarda w proszku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoramięramię5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta1warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane liście pietruszki włoskiejposiekane liście pietruszki włoskiej2Spód: okruszki z herbatników grahamSOS ostra papryka (zalecane: Kryształ)SOS ostra papryka (zalecane: Kryształ)2largesczerwona cebula pokrojona w krążkiczerwona cebula pokrojona w krążki4trochę posiekanej cukiniiSólSól4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo popękany czarny pieprzSól i świeżo popękany czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamcienko pokrojone szalotki, tylko biała końcówkacienko pokrojone szalotki, tylko biała końcówka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka samozbierającamąka samozbierająca1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę4kaiser rollskaiser rolls2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, temperatura pokojowamasło niesolone, temperatura pokojowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej roślinny do smażeniaolej roślinny do smażenia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn