Hamburgery krabowe z korzeniem selera Remoulade Slaw
Hamburgery krabowe z korzeniem selera Remoulade Slaw jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 1499 kalorii. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę, sałatę maślaną, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Krab i korzeń selera Rémoulade, Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), oraz Seler-Root Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W dużej misce, ubić majonez, jajko, szalotki, sos Worcestershire, sucha musztarda, ostry sos, i sól i pieprz, do smaku. Złożyć w krabmeat i 1 szklanka bułki tartej, aż tylko połączone. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i uformować w paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Musztarda W Proszku
Majonez
Ostry Sos
Zielona Cebula
Crabmeat
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Umieścić paszteciki na blasze do pieczenia, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aby firma się.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
3
Tymczasem zrobić slaw: w małej misce, ubić majonez, śmietana, ocet, Dijon, sok z cytryny, papryka, cayenne, pietruszka i sól i pieprz, smak. Używając przystawki do tarki na robocie kuchennym lub tarce pudełkowej, zetrzyj korzeń selera. Pracuj szybko, aby korzeń nie stał się brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Seler
Sok Z Cytryny
Majonez
Kwaśna śmietana
Mielony Pieprz Cayenne
Papryka
Pietruszka-nać
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Tarka
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Przełożyć do średniej miski, dodać sos zalać korzeniem selera. Wrzucić do połączenia i przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Wyjmij krabowe paszteciki z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
6
Umieść pozostałe okruchy chleba w płytkim naczyniu. Pogłębiać paszteciki w bułce tartej i pat wzdłuż krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
7
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, aż olej jest gorący, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Umieścić paszteciki w oleju i gotować około 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
9
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza do osuszenia. Paszteciki doprawić solą, póki są jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
10
Umieść na blasze do pieczenia w nagrzanym piekarniku 250 stopni podczas grzania bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tosty
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
11
Bułki kaiser pokroić na pół, masło, umieścić na patelni i tosty pod brojlerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaiser Bun
Masło
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
Patelnia
12
Aby zmontować hamburgery, umieścić patty na dolnej połowie każdej bułki i góry z korzenia selera Slaw, kawałek sałaty i plaster pomidora. Przykryć drugą połówką bułki i podawać z krążkami cebuli Rajun' Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Sałata
Pomidor
Cebula
Rolka
13
W dużej misce, ubij razem śmietanę, mleko i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Ostry Sos
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
14
Dodać krążki cebuli i odstawić na czas doprawiania mąki. W dużym naczyniu do pieczenia lub pie płyty, połączyć sól selera, cebula w proszku, czosnek w proszku, musztarda w proszku, papryka, chili w proszku, biały pieprz, sól i mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Czosnek W Proszku
Chili W Proszku
Cebula W Proszku
Biały Pieprz
Sól Selerowa
Papryka
Mąka Uniwersalna
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
15
Podgrzać około 3 cale oleju do 350 stopni F w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
16
Usunąć krążki cebuli z płynnej mieszaniny i pogłębiać w mieszaninie mąki. Powtórz proces, aby dwukrotnie pokryć pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cebula
17
Umieścić krążki cebuli w oleju w partiach i smażyć na złoty kolor i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
18
Odcedzić krążki cebuli na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu i doprawić solą, a następnie przenieść na półmisek.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.