Hamburgery duszone w karmelizowanym sosie z cebuli, grzybów i sera pleśniowego

Hamburgery duszone w karmelizowanym sosie z cebuli, grzybów i sera pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj hamburgerów duszonych w karmelizowanej cebuli, pieczarkach i sosie z sera pleśniowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 769 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.96 za porcję. Przepis ten zachwycił 3391 osób. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sałatę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Karmelizowane mini burgery z cebulą i serem pleśniowym, Stek zapiekany z karmelizowaną cebulą i sosem z sera pleśniowego, oraz Cebula i pieczarki duszone Super szwajcarski Indyk hamburgery.

Instrukcje

1
Uformować wołowinę na 4 paszteciki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać grill na średnim ogniu, szczotkować olejem i grillować hamburgery aż do ugotowania, około 3-5 minut na stronę i odstawić.Lekko grillować bułki, złożyć hamburgery i cieszyć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn