Hamburgery Cielęce Maille® Dijon

Need a dairy free main course? Maille ® Dijon Cielęcina hamburgery może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, A 92 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz mieloną cielęcinę, pieprz, chrupiące bułki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Hamburgery Cielęce Maille® Dijon, Hamburgery Saltimbocca Z Cielęciną I Szałwią, oraz Hamburgery cielęce lub indycze w sosie cebulowym (niskotłuszczowe!).
Instrukcje
Wyjmij trochę chleba z wyciętych boków górnej połowy bułek, tworząc kieszeń.
Umieścić w robocie kuchennym lub blenderze. Pulse do postaci drobnych okruchów. Rezerwa 1/4 szklanki okruchy na hamburgery.
Połącz mieloną cielęcinę, bułkę tartą, bazylię, jajko, 1 łyżkę musztardy i czarnego pieprzu w dużej misce, dokładnie mieszając. Kształt na cztery 1/2-calowe grube paszteciki.
Umieść paszteciki i paprykę na naoliwionej siatce na średnich, pokrytych popiołem węglach.
Grill cielęcina, odkryte, 10 do 12 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F, obracając od czasu do czasu. Grill papryki 7 do 11 minut do miękkości, obracając od czasu do czasu.
Pozostałą 1 łyżkę musztardy rozprowadzić na dolnej połowie rolek.
Umieść rolki, przyciąć boki na siatce. Grill, aż lekko tosty.
Ćwiartki pieprzu przeciąć na pół wzdłuż; umieścić na dnie rolki.
Top z hamburgerami. Zamknij kanapki.