Hamburgery Cheddar z dżemem z czerwonej cebuli
Przepis Cheddar hamburgery z dżemem z czerwonej cebuli może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 2,48 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać canola majonez, cebula, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery z cebulą i cheddarem, Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery, oraz Boczek Cheddar Francuski Cebula Hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Aby przygotować dżem, podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; wymieszać z cukrem, octem i tymiankiem. Przykryć i gotować 10 minut lub aż cebula jest bardzo delikatna.
Aby przygotować hamburgery, połącz oregano, sól, czosnek w proszku i wołowinę. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; gotować 2 minuty. Odwróć paszteciki.
Miejsce 1 plasterek sera na każdym patty; gotować 2 protokół lub aż gotowe.
Pokrojone boki każdej bułki rozłożyć 1/2 łyżeczki majonezu.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu każda z 1/4 szklanki dżemu cebulowego i Kok top.
Połącz 1/2 szklanki (2 uncje) niskotłuszczowego pokruszonego sera pleśniowego, 1/3 szklanki śmietany o obniżonej zawartości tłuszczu, 2 łyżki majonezu rzepakowego i 1 łyżeczkę octu winnego Czerwonego w misce. Mash widelcem.