Przepis Cheddar hamburgery z dżemem z czerwonej cebuli może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 2,48 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać canola majonez, cebula, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery z cebulą i cheddarem, Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery, oraz Boczek Cheddar Francuski Cebula Hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Aby przygotować dżem, podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; wymieszać z cukrem, octem i tymiankiem. Przykryć i gotować 10 minut lub aż cebula jest bardzo delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Zdjąć z ognia.
6
Aby przygotować hamburgery, połącz oregano, sól, czosnek w proszku i wołowinę. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek