Hamburgery Cebulowe Teriyaki
Cebulowe hamburgery Teriyaki mogą być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 669 kalorii, 32G białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, smażoną cebulę, sos marynatą teriyaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hamburgery Cebulowe Teriyaki, Hamburgery Teriyaki, oraz Hamburgery Teriyaki.
Instrukcje
Rozgrzej grill na duże ciepło.
W średniej misce wymieszać mieloną wołowinę, marynatę teriyaki i smażoną cebulę. Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.
Lekko nasmarować powierzchnię grillowania i umieścić paszteciki na rozgrzanym grillu. Grillować przez 4 do 5 minut na stronę, lub aż dobrze zrobione. Top z serem i podawać na bułkach hamburgerowych.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.