Hamburgery Aloha
Hamburgery Aloha mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,73 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 667 kalorii, 35g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, sos teriyaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery Aloha, Aloha Burgers with Island Jerk ananas, oraz Aloha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do małej miski odcedzić sok ananasowy, dodać sos teriyaki.
Umieść 3 łyżki w zamykanej plastikowej torbie.
Dodać ananasa; wrzucić do herbu i odstawić.
Kształt wołowiny na cztery paszteciki; miejsce w 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Pozostałą mieszaninę sosu teriyaki zalać pasztecikami; marynować przez 5-10 minut, obracając raz.
Odcedzić i wyrzucić marynatę teriyaki. Grill, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła przez 6-9 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160° i soki są czyste. Tymczasem, na małej patelni, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości, o 5 protokół; odstawić.
Odcedzić i wyrzucić marynatę ananasową.
Umieść ananasa na grillu lub pod brojlerem, aby ogrzać.
Warstwę z sałatą i cebulą na dnie bułek. Top z hamburgerami, serem, ananasem i bekonem. Wymień Topy.