Hamburgery Żeliwne
Żeliwne hamburgery mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka majonezu rzepakowego, sałata, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hamburgery Żeliwne, Pieczeń Żeliwna, oraz Paella Żeliwna.
Instrukcje
Aby przygotować paszteciki, podzielić wołowinę na 4 porcje, lekko kształtując każdą W patty o grubości 1/2 cala.
Posypać równomiernie solą. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Aby przygotować pastę chrzanową, połącz majonez i kolejne 3 składniki (przez ketchup) w małej misce. Odstawić.
Aby przygotować smak, gotować boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową.
Dodaj cebulę do kapieli na patelni; gotować 15 minut lub aż złoty kolor.
Połączyć boczek, mieszanka cebuli, szczypiorek, sos Worcestershire, i pieprz w małej misce.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
1 1/2 łyżeczki chrzanu rozprowadzić na ściętych bokach każdej połowy bułki. Górna dolna połowa każdej bułki z 1 patty, 1/4 szklanki smaków, 1 plaster pomidora, 1/4 szklanki sałaty i górną połowę bułki.