Hamburger i makaron
Hamburger i makaron to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 811 kalorii, 34g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, nasiona selera, przyprawioną sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Hamburger i makaron, Patelnia Do Makaronu Z Hamburgerem, oraz Łatwa Hamburger Makaron Zupa.
Instrukcje
Zacznij gotować makaron: weź duży garnek osolonej gorącej wody (1 łyżka soli na 2 ćwiartki wody) ogrzewanie i rozpocząć gotowanie makaronu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu makaronu.
Brąz wołowinę i cebulę: podczas podgrzewania wody i gotowania makaronu, przygotować sos. Na patelni brązową mieloną wołowinę w łyżce oliwy z oliwek na dużym ogniu. Mieszaj tylko rzadko, aby zmielona wołowina miała możliwość brązowienia.
Gdy wołowina głównie rumiane, dodać cebulę na patelni i wrzucić do połączenia. Gotować, aż cebula są miękkie, o 4-6 protokół.
Dodaj przyprawy, pomidory:
Dodać nasiona selera, szczyptę pokruszonego czerwonego pieprzu i przyprawioną sól.
Wlać pomidory z puszki, dodać sos Worcestershire i wymieszać, aby połączyć. Dusić przez 5 minut.
Dodaj ugotowany makaron: rezerwy pół szklanki wody do gotowania makaronu.
Wymieszać z odsączonym i ugotowanym makaronem oraz natką pietruszki. Gotować przez kolejne 5 minut.
Dodać trochę wody z makaronu, jeśli danie jest zbyt suche.
Dodaj świeżo zmielony czarny pieprz i sól do smaku.