Hamantaschen może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 28. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, olej canolan, morele i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hamantaschen, Hamantaschen, oraz Hamantaschen dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i skórkę z cytryny połączyć w dużej misce i wymieszać je razem z rękami, aż dokładnie połączone. W osobnej misce energicznie ubić jajka, cukier i olej, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Skórka Cytrynowa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszaninę jajek do suchych składników i wymieszać je razem z rękami przez 10 do 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Dodać wodę i kontynuować mieszanie rękami, aż ciasto się razem, kolejne 30 sekund lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Woda
4
Zeskrobać ciasto na posmarowaną mąką powierzchnię, dodając trochę więcej f lour, jeśli ciasto jest zbyt lepkie. Użyj ręki, aby lekko spłaszczyć ciasto na gruby dysk i owinąć dysk bardzo ciasno w folię aluminiową. Przechowywać w lodówce, aż ciasto jest mocno osadzone, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
1
Połącz wszystkie składniki nadzienia w średnim rondlu i doprowadzić je do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Odstawić mieszaninę na bok, aż będzie wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, a następnie przenieść ją do miski robota kuchennego i proces, aż będzie gładka. Napełnianie przechowywać w lodówce, aż do całkowitego schłodzenia przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połącz wszystkie składniki napełniania w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszyła się nieco, 15 do 20 protokół. Odstawić mieszaninę na bok, aż będzie wystarczająco chłodna, aby obsłużyć, a następnie przenieść ją do robota kuchennego i proces, aż nasiona maku zostaną rozbite i są dokładnie włączone, 5 do 6 minut. Napełnianie przechowywać w lodówce, aż do całkowitego schłodzenia przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makowiec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Patelnia Z Sosem
1
Wyjmij ciasto z lodówki (będzie wyglądać i czuć się dość tłuste) i przenieś je na mąkę. Oderwij mały kawałek ciasta i rzuć go między ręce w piłkę mniej więcej wielkości piłeczki do Ping-ponga; użyj ręki, aby spłaszczyć piłkę w gruby dysk. Powtórz z pozostałym ciastem, aby uzyskać około 28 dysków i przytrzymaj je w lodówce. Następnie wyciągaj po jednym dysku i umieść go na arkuszu pergaminu z mąką. Złóż krawędź papieru na górze dysku i użyj prasy do tortilli lub wałka do ciasta, aby spłaszczyć ciasto, aż z grubsza podwoi się Szerokość. Używając tego samego arkusza pergaminu i dodając mąkę w razie potrzeby, powtórz z pozostałymi kawałkami ciasta. Pracując z 1 spłaszczonym kawałkiem ciasta na raz, włóż czubatą łyżkę wybranego nadzienia do środka ciasta. Następnie delikatnie złóż 1 krawędź ciasta na bok (ale nie na górze) nadzienia i lekko dociśnij krawędź do nadzienia, aby pozostała na swoim miejscu. Następnie wyciągnij drugą krawędź w ten sam sposób. Na koniec podnieś trzecią krawędź i uszczypnij 3 szwy, tworząc trójkątne ciasto z odrobiną nadzienia wciąż odsłoniętą na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Wałek Do Ciasta
2
Przenieś go do 10-na-15-calowej blachy do pieczenia, która jest wyłożona pergaminem i nasmarowana olejem lub sprayem do gotowania (użyj noża stołowego lub metalowej szpatułki, aby delikatnie zeskrobać dno wypełnionego ciastka z powierzchni roboczej, jeśli to konieczne). Powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem. Napełnione ciasteczka przykryć folią i przechowywać w lodówce przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pliki Cookie
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
Skrobaczka Do Ciasta
Szpatułka
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Zdjąć folię i piec ciasteczka, obracając tacę w połowie pieczenia, aż złoty kolor, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Piekarnik
5
The New York Times nazwał go "kochającym hołdem dla tradycji delikatesów", a Zagat i New York magazine głosowały na niego najlepsze nowojorskie Delikatesy. Pochodzący z Montrealu i Nowego Jorku, Noah i Rae mieszkają obecnie w Park Slope.