Ham Roulette
Ruletka szynka jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz musztardę, ogórki koperkowe, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać serek, ogórki kiszone, musztardę i szczypiorek.
Łyżka 1/5 mieszanki na każdy plasterek szynki, następnie ostrożnie zwijać plasterki szynki. Owinąć każdą rolkę w folię aluminiową i przechowywać w lodówce przez minimum 2 godziny.
Gdy będziesz gotowy do podania, rozpakuj ruletki z szynki i pokrój.