Szynka i haszysz brązowy Quiche może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną paprykę, mleko, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 28%. Spróbuj Zapiekanka z szynką i serem brązowa, Hash brązowy Quiche z szynką, oraz Hash Brown Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Połączyć szynkę, ser Cheddar, cebula, i papryka w misce; rozprowadzić mieszaninę na skorupie ziemniaczanej. Ubić jajka, mleko, sól i czarny pieprz w tej samej misce; wlać mieszaninę szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser Cheddar
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Suszony Makaron Rigatoni
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Piec w piekarniku, aż jajka są ustawione, 25 do 30 minut.