Halloweenowe mięso mielone Ghoul-popiół
Halloween Ground Meat Ghoul-ash wymaga około 1 godziny i 10 minut od początku do końca. Za 3,71 USD za porcję ten przepis pokrywa 40% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 40 g białka, 52 g tłuszczu i łącznie 901 kalorii. 25 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest idealny na Halloween. Jeśli masz pod ręką liście majeranku, liście rozmarynu, mieloną jagnięcinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 86% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Halloweenowe mięso mielone Ghoul-ash, Halloweenowy koktajl Fizzy Ghoul i mielone mięso zbożowe (wegańskie „mięso mielone”) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Paprykę równomiernie zwęglij pod gorącym grillem lub nad otwartym ogniem na płycie kuchennej.
Umieść w misce i przykryj plastikiem; fajnie się to obsługuje. Paprykę obierz i posiekaj.
Podgrzej EVOO, 2 obroty patelni, w dużym holenderskim piekarniku lub głębokiej patelni na średnim ogniu. Mięso osuszamy i dodajemy na patelnię. Mięso zrumienić i pokruszyć, następnie doprawić Worcestershire, słodką papryką, ostrą papryką, rozmarynem, majerankiem oraz odrobiną soli i pieprzu.
Dodaj czosnek i cebulę i gotuj, aż cebula będzie miękka, kolejne 7 do 8 minut. Następnie dodaj koncentrat pomidorowy i mieszaj 1 minutę.
Dodać pieczoną paprykę, bulion i sos pomidorowy. Gotować do zgęstnienia. Ostudzić i przechowywać do przygotowania posiłku. Podgrzewaj ponownie na średnim ogniu, często mieszając.
Aby podać, podgrzej wodę do wrzenia. Posól wodę i ugotuj makaron jajeczny al dente. Zachowaj 1/3 szklanki wody skrobiowej i odcedź. Następnie włóż makaron z powrotem do gorącego garnka.
Dodać masło, natkę pietruszki i trochę soli. Mieszamy do połączenia i rozpuszczenia masła.
Jeśli makaron zacznie się sklejać, dodaj trochę wody skrobiowej.
Podawaj gulasz w płytkich miseczkach, zagnieżdżony w makaronie jajecznym z pietruszką i posyp łyżką creme fraiche.