Halloweenowe mięso mielone Ghoul-popiół

Halloweenowe mięso mielone Ghoul-popiół
Halloween Ground Meat Ghoul-ash wymaga około 1 godziny i 10 minut od początku do końca. Za 3,71 USD za porcję ten przepis pokrywa 40% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 40 g białka, 52 g tłuszczu i łącznie 901 kalorii. 25 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest idealny na Halloween. Jeśli masz pod ręką liście majeranku, liście rozmarynu, mieloną jagnięcinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 86% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Halloweenowe mięso mielone Ghoul-ash, Halloweenowy koktajl Fizzy Ghoul i mielone mięso zbożowe (wegańskie „mięso mielone”) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Paprykę równomiernie zwęglij pod gorącym grillem lub nad otwartym ogniem na płycie kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Słodkie Czerwone Papryki (poszukaj Prostokątnych Papryczek Polnych W Przeciwieństwie Do Małych Okrągłych Papryczek)2 Słodkie Czerwone Papryki (poszukaj Prostokątnych Papryczek Polnych W Przeciwieństwie Do Małych Okrągłych Papryczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Kształtowanej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej PaprykiDo Kształtowanej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki
3
Umieść w misce i przykryj plastikiem; fajnie się to obsługuje. Paprykę obierz i posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Sosu Pomidorowego, Przecieru Pomidorowego Lub Passaty1 Szklanka Sosu Pomidorowego, Przecieru Pomidorowego Lub Passaty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sos Pomidorowy, Przecier Pomidorowy Lub PassataSos Pomidorowy, Przecier Pomidorowy Lub Passata
4
Podgrzej EVOO, 2 obroty patelni, w dużym holenderskim piekarniku lub głębokiej patelni na średnim ogniu. Mięso osuszamy i dodajemy na patelnię. Mięso zrumienić i pokruszyć, następnie doprawić Worcestershire, słodką papryką, ostrą papryką, rozmarynem, majerankiem oraz odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
MajeranekMajeranek
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Dodaj czosnek i cebulę i gotuj, aż cebula będzie miękka, kolejne 7 do 8 minut. Następnie dodaj koncentrat pomidorowy i mieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać pieczoną paprykę, bulion i sos pomidorowy. Gotować do zgęstnienia. Ostudzić i przechowywać do przygotowania posiłku. Podgrzewaj ponownie na średnim ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
7
Aby podać, podgrzej wodę do wrzenia. Posól wodę i ugotuj makaron jajeczny al dente. Zachowaj 1/3 szklanki wody skrobiowej i odcedź. Następnie włóż makaron z powrotem do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodać masło, natkę pietruszki i trochę soli. Mieszamy do połączenia i rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Jeśli makaron zacznie się sklejać, dodaj trochę wody skrobiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Podawaj gulasz w płytkich miseczkach, zagnieżdżony w makaronie jajecznym z pietruszką i posyp łyżką creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn