Halloween Push-It-Up Pops
Halloween Push-It-Up Pops może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 3123 kalorii, 50g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na $5.25 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz Fudge brownie mix, olej roślinny, bogaty & kremowy lukier waniliowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Halloween Push-It-Up Brownie Pops, Pumpkin Push-It-Up Pops, oraz Pumpkin Pie Push-It-Up Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. obficie nasmaruj 24 mini kubki muffin ze skracaniem lub sprayem do gotowania; lekko miseczki z mąki.
Zrób ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na torebce, używając oleju, wody i jajka. Łyżka ciasto równomiernie do kubków muffin, wypełniając każdy nieco ponad połowę pełne.
Piec 12 do 14 minut lub po prostu, aż brownies są ustawione i wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Całkowicie ostudzić przed delikatnym wyjęciem z kubków na muffinki.
Tymczasem wymieszać kolor żywności w lukier do pożądanego koloru pomarańczowego.
Umieść lukier w dużej, zamykanej plastikowej torbie; uszczelnij torbę.
Odciąć 1 dolny róg torby. Odstawić.
Naciśnij 1 schłodzone brownie na dole każdego pojemnika Pop push-up. Na każdym brownie wyłożyć niewielką ilość lukru.
Dodaj drugie brownie do każdego pojemnika; rury lukier na brownies. Na wierzchu po 1 odwróconym brownie.
Umieść nakrętki na pojemnikach pop. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.