Halloween Mumia Szpinak Dip
Halloween Mumia Szpinak Dip wymaga o 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 278 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje 80 centów za porcję. 9082 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka ciasta na pizzę, parmezan, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Halloween Mumia Szpinak Dip, Halloween Mumia Cookie, oraz Halloween Mumia Traktuje dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pat ciasto na 12x6-calowy owal na blasze spryskane sprayem do gotowania. Wcięcie ciasta, około 3 cali od jednego końca owalu, na głowę mumii.
Odstawić w ciepłe miejsce 20 min. lub do podwojenia objętości.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Ciasto posmarować jajkiem.
Piec 18 do 20 min. albo do momentu, gdy chleb będzie złotobrązowy i brzmi pusto, gdy lekko dotknie. Odciągnąć ser sznurkowy, aby zrobić około 16 pasków; ułożyć na chlebie na opakowania mumii.
Piec 1 do 2 min. lub tylko do momentu rozpuszczenia sera; lekko ostudzić. Nacisnąć plasterki oliwy do chleba dla oczu mumii; całkowicie ostudzić.
W międzyczasie wymieszać śmietanę i sos w średniej misce, aż do wymieszania. Wymieszać kolejne 5 składników. Przechowywać w lodówce 30 min. albo dopóki nie będzie gotowy do służby.
Użyj ostrego noża, aby usunąć chleb z wierzchu ciała mumii; zgarnij chleb od środka, pozostawiając cienką skorupę na dole i na boku. (Reserve bread top. Wyrzucić usunięty chleb lub rezerwy do innego użytku.) Tuż przed podaniem napełnij chleb dipem szpinakowym; przykryj wierzchem chleba.
Podawać z krakersami. (Informacje żywieniowe są przeznaczone wyłącznie do dipów i krakersów.)