Halloween Cupcake Cone Ghosts

Halloween Cupcake Cone Ghosts to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 114 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1667 fanów. Mieszanka betty devil ' s Food Cake mix, stożki lodów z płaskim dnem, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Halloweenowe Smakołyki-Chrupiące Czekoladowe Kokosowe Duchy, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Napełnij każdy stożek 2 łyżkami ciasta. Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto. Stań stożki pionowo w patelni muffin.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 18 regularnych filiżanek do muffinek. Użyj pozostałego ciasta, aby wypełnić kubki muffin około dwóch trzecich pełne.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki. Zachowaj do innego użytku.
W średniej misce umieścić 1 1/2 szklanki cukru pudru.
Dodać krem z prawoślazu; wymieszać, naciskając mieszaninę z boku miski, aż grudki razem. Zagnieść na powierzchni roboczej, stopniowo dodając pozostałą 1/2 szklanki cukru pudru, aż ciasto będzie gładkie. Obficie posypać cukrem pudrem na powierzchni roboczej i dłoniach. Kształt kremówki na 12 kulek (1 1/2 cala każda) na powierzchni roboczej; spłaszczyć każdy do koła 5 1/2 cala.
Lekko spryskaj półmisek sprayem do gotowania, aby zapobiec przywieraniu babeczek do talerza. Obróć 1 stożek do góry nogami i umieść 1 krąg kremówki nad stożkiem, drapując kremówkę, tworząc ciało ducha.
Umieść 2 miniaturowe czekoladowe chipsy na twarzy dla oczu i 1 dla ust; w razie potrzeby zwilż kremówkę niewielką ilością wody, aby wióry przyklejały się. Sklep objęty.