Halibut Z Warzywnym Ragoutem
Halibut z warzywnym Ragout może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz zieloną cebulę, ziemniaki, blanszowaną i fasolę fava oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ragoût Warzywny, Przegrzebki Morskie Z Warzywnym Ragoût, oraz Ragout Z Warzywami Ogrodowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podnieś stojak piekarnika do góry i włącz brojlery. Mieszanka pietruszki, bulion, 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 szklanki oleju w robocie kuchennym na niskim poziomie przez 2 minuty. Odstawić. Posmarować średniej wielkości patelnię smażoną w sprayu, następnie dodać czosnek i szalotkę; gotować 1 minutę.
Wymieszać grzyby i zieloną cebulę i gotować 5 minut, stale mieszając.
Dodaj tymianek, oregano i wino, mieszając, aż płyn zgęstnieje.
Dodać fasolę, ziemniaki i natkę pietruszki z olejem.
Posmarować halibuta 1 łyżką oleju, doprawić pozostałą solą i pieprzem i dusić 2 lub 3 minuty z każdej strony lub do jędrności.
Podawać natychmiast w misce z ragout.Podnieś stojak piekarnika do góry i włącz brojlery. Mieszanka pietruszki, bulion, 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 szklanki oleju w robocie kuchennym na niskim poziomie przez 2 minuty. Odstawić. Posmarować średniej wielkości patelnię smażoną w sprayu, następnie dodać czosnek i szalotkę; gotować 1 minutę.
Wymieszać grzyby i zieloną cebulę i gotować 5 minut, stale mieszając.
Dodaj tymianek, oregano i wino, mieszając, aż płyn zgęstnieje.
Dodać fasolę, ziemniaki i natkę pietruszki z olejem.
Posmarować halibuta 1 łyżką oleju, doprawić pozostałą solą i pieprzem i dusić 2 lub 3 minuty z każdej strony lub do jędrności.
Podawać natychmiast w misce z ragout.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.