Halibut z sosem czosnkowym
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Halibut z sosem czosnkowym może być super przepis spróbować. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz liść laurowy, halibut, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej słonecznikowy można śledzić to danie główne z Chleb bananowy nr 7 jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Halibut z sosem czosnkowym, Grillowany Halibut z sosem czosnkowo-kolendrowym, oraz 10 Minut Pieczonego Halibuta Z Sosem Czosnkowo-Maślanym.
Instrukcje
Doprawić halibuta solą i zagrzebać w mączce kukurydzianej do obtarcia.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Umieść powleczony halibut na patelni i gotować 5 protokół, aż lekko rumiane ze wszystkich stron.
Wymieszać rosół z kurczaka, czosnek i liść laurowy w garnku i doprowadzić do wrzenia.
Wlać do patelni z halibuta. Doprawić pieprzem. Kontynuuj gotowanie 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.