Halibut z sosem czosnkowym

Halibut z sosem czosnkowym
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Halibut z sosem czosnkowym może być super przepis spróbować. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz liść laurowy, halibut, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej słonecznikowy można śledzić to danie główne z Chleb bananowy nr 7 jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Halibut z sosem czosnkowym, Grillowany Halibut z sosem czosnkowo-kolendrowym, oraz 10 Minut Pieczonego Halibuta Z Sosem Czosnkowo-Maślanym.

Instrukcje

1
Doprawić halibuta solą i zagrzebać w mączce kukurydzianej do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
HalibutHalibut
SólSól
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść powleczony halibut na patelni i gotować 5 protokół, aż lekko rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać rosół z kurczaka, czosnek i liść laurowy w garnku i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wlać do patelni z halibuta. Doprawić pieprzem. Kontynuuj gotowanie 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
PieprzPieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn