Halibut z Sambal Vinaigrette i kremem Wasabi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta z Sambal Vinaigrette i kremem Wasabi. Ten przepis służy 4. Na 8,02 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 254 kalorie, 43g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek wasabi, akompaniament: marynowany imbir, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce, Halibut Z Masłem Wasabi, oraz Lody Wasabi (Wasabi Aisu).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Składniki vinaigrette zmiksować w blenderze na gładką masę. Doprawić solą.
Ubij razem proszek wasabi i wodę, aż będzie gładka, a następnie ubijaj kwaśną śmietaną. Doprawić solą.
Rybę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Posypać 1 stronę każdego kawałka natką pietruszki.
Podgrzej dobrze przyprawioną patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać olej, następnie ryby, parsleyed boki do góry. Ryby Sear aż spody są rumiane, o 1 minutę.
Odwróć ryby i umieścić patelnię w środku piekarnika. Pieczeń aż tylko gotowane przez, 4 do 5 protokół.
Podawać ryby, parsowane boki do góry, z łyżką każdego sosu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.