Halibut z pomidorami, rozmarynem i cukinią w opakowaniach foliowych

Halibut z pomidorami, rozmarynem i cukinią w opakowaniach foliowych to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $7.39 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory koktajlowe, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut, Szpinak I Pomidory W Opakowaniach Foliowych, Cukinia Parmezan Opakowania Foliowe, oraz Pieczona Ryba Z Pomidorami I Pomidorami W Opakowaniach Foliowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400). Ułóż 4 (12-calowe) arkusze wytrzymałej folii aluminiowej na powierzchni roboczej. Pierwsze 3 składniki podziel równomiernie między arkusze folii. Na wierzchu filety z halibuta; filety posypać równomiernie solą i pieprzem. Czosnek równomiernie podzielić na filety, każdy z nich polać gałązką rozmarynu i skropić olejem. Zbierz boki folii nad rybami i warzywami, aby całkowicie pokryć; zaciskaj krawędzie, aby uszczelnić opakowania.
Paczki rybne umieścić na grillu. Gotować, obracając raz, 10 do 12 minut lub aż warzywa skwierczą wewnątrz paczek i ryby są nieprzezroczyste przez cały.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.