Halibut z papryką kukurydzianą i bulionem bazyliowym
Halibut z kukurydzianym popem i bulionem z bazylii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 40g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka kłosów kukurydzy, koszerna sól i pieprz, kukurydza pops płatki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Słodka kukurydza i bazylia jogurt Pops, Halibut i krewetki z miętowym bulionem, oraz Halibut gotowany w bulionie z kopru włoskiego.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać masło z Pops kukurydzianych, bułka tarta, curry w proszku, sól i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Tymczasem w średnim rondlu połącz mleko z liściem laurowym i anyżem gwiazdkowym. Złamać każde ucho kukurydzy na pół i dodać je do rondla. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż kukurydza jest bardzo miękka, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na Kolbie
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Słonina Wieprzowa
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Niech ostygnie lekko, a następnie wyciąć ziarna z kolb i przenieść je do blendera. Wyrzucić liść laurowy i anyż i dodać 1/2 szklanki mleka do blendera. Mieszaj z małą prędkością, aż do puree. Zwiększyć prędkość do wysokiej i stopniowo dodawać pozostałe mleko; puree, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Słonina Wieprzowa
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać crme frache i puree do blendowania.
6
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Masło kukurydziane pokroić na 4 kawałki. Na dużej patelni nonstick rozgrzać olej z pestek winogron, aż się połysk. Doprawić halibuta solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, obracając raz na złoty kolor, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.